מתכון לצ׳יפס נפוח של שוק בצלאל

 

הצ׳יפס המתנפח של דוכני הפלאפל של פעם

חוזרים אחורה בזמן לטעמי ילדות

מתכון נוסטלגי

Eddi hassidim

המצרכים –

4 תפוחי אדמה

ביצה

שקית אבקת אפייה

חצי כפית מלח

מעט פלפל שחור

כוס וחצי מים

3/4 כוס קמח

אופן ההכנה –

נפרוס את תפוחי אדמה דק בעזרת מנדולינה

נשטוף ונסנן.

נערבב את חומרי הטמפורה

נטבול תפוחי אדמה בטמפורה ונטגן בשמן עמוק

נגיש עם ארוחת פלאפל

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *