ארוחת צהריים טעימה
דג מטוגן בציפוי פריך משגע
מאת צפנת קורדובה
המרכיבים –
8-10 פילה דגים לא משנה איזה
פירורי לחם מוזהבים
מלח
מעט מרק עוף
אבקת שום
שומשום
קמח רגיל
3 ביצים
אופן ההכנה –
את הדגים להשרות במלח,לימון ומים כרבע שעה לשטוף לסנן ולייבש.
לערבב את פרורי הלחם עם התבלינים – אפשרי להוסיף עוד תבלינים
לקחת קערה ולשים בה קמח.
לקחת עוד קערה נוספת ולערבב את הביצים .
לקחת כל דג לטבול בקערת בקמח משני הצדדים ,להעביר לקערת הביצים ואז לצלחת עם פירורי הלחם
ולטגן בשמן עמוק .
בהצלחה לכולם❤