כשרוצים עוגה מהירה וקלה – מכינים את העוגה הזו

Bar ariel

זו עוגה ללא אפיה

קלה מהירה וסופר טעימה

פרורי ביסקוויטים חלק בתחתית
בכדי לייצב את הבסיס ניתן להמיס 50 גרם חמאה .
וחלק לציפוי.

המצרכים –

כשרוול ביסקויטים פתי בר אפשרי שוקולד

50 גר חמאה מומסת

לקרם

שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב

250 גר גבינה לבנה

אופן ההכנה –

מפוררים ביסקוויטים ומערבבים עם חמאה.

מהדקים לבסיס תבנית מלבנית קטנה או פיירקס.

קרם –
מקציפים שמנת ,אינסטנט וחלב עד שמתקבל מרקם קרם
מוסיפים  גבינה לבנה
מערבבים יחד ויוצקים על הבסיס לאחר מכן מצפים עם הפרורים הנותרים ולמקרר .

כמה קלה ככה טעימה

בהצלחה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *