זו עוגה ללא אפיה
קלה מהירה וסופר טעימה
פרורי ביסקוויטים חלק בתחתית
בכדי לייצב את הבסיס ניתן להמיס 50 גרם חמאה .
וחלק לציפוי.
המצרכים –
כשרוול ביסקויטים פתי בר אפשרי שוקולד
50 גר חמאה מומסת
לקרם
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
250 גר גבינה לבנה
אופן ההכנה –
מפוררים ביסקוויטים ומערבבים עם חמאה.
מהדקים לבסיס תבנית מלבנית קטנה או פיירקס.
קרם –
מקציפים שמנת ,אינסטנט וחלב עד שמתקבל מרקם קרם
מוסיפים גבינה לבנה
מערבבים יחד ויוצקים על הבסיס לאחר מכן מצפים עם הפרורים הנותרים ולמקרר .
כמה קלה ככה טעימה
בהצלחה