בורקס גבינה חם על מחבת

 

שרית טל

בורקס גבינה חם מהמחבת

בורקס על מחבת/ שרית אבוטבול

המרכיבים-

לבצק:

500 גרם קמח

כף שמרים

2 כוסות מים פושרים ( חד פעמי לשתייה קרה)

כף מלח

כף וחצי סוכר

חצי כוס שמן

 

לגבינות:

ביצה

פלפל שחור

200 גר גבינה כנען

200 גר בולגרית

גבינת חמד

 

אופן ההכנה –

לערבב ולפורר את הגבינות , הביצה והפלפל השחור עד לאיחוד.

 

אופן ההכנה של הבצק-

לערבב שמרים קמח וסוכר עד להטמעה, להוסיף את המים וללוש עד לקבלת בצק יבש יחסית, לאחר מכן להוסיף שמן ומלח וללוש עד לקבלת בצק גמיש ורך.

להתפיח עד להכפלת הבצק.

לאחר שהבצק תפח לגלגל 12 עיגולים, כל עיגול לפתוח ולרדד ,למלא בכף גבינה לסגור ולשטח.

לאחר מכן לחמם מחבת כבדה.

לטגן עם מעט שמן את הבורקסים משני הצדדים עד שמשחים.

יוצא מעדן!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *