העוף הכי טעים
סיר לשבת אפונה ועוף של אמא
מאת אסתר מור
המצרכים –
8 שוקיי עוף או חלקים אחרים מה שאוהבים
בצל
חצי שקית אפונה קפואה
3 גבעולי כרפס כולל העלים
כפית כורכום
כף פפריקה מתוקה.
כפית פלפל שחור
כפית מלח
חצי כפית כמון
3 כפות שמן
כ – 2 כוסות מים
אופן ההכנה –
מטגנים בצל עד לשקיפות מוסיפים את שוקיי העוף ממשיכים לטגן הופכים מצד לצד .
מוסיפים את עלי הכרפס ואת האפונה את התבלינים. ושתי כוסות מים
מכסים מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ 40 דקות