עוף עם אפונה – הסיר הטעים של אמא

אסתר מור

העוף הכי טעים

סיר לשבת אפונה ועוף של אמא

 

מאת אסתר מור

 

המצרכים
8 שוקיי עוף או חלקים אחרים מה שאוהבים

בצל
חצי שקית אפונה קפואה
3 גבעולי כרפס כולל העלים
כפית כורכום

כף פפריקה מתוקה.
כפית פלפל שחור

כפית מלח

חצי כפית כמון

3 כפות שמן

כ – 2 כוסות מים

אופן ההכנה
מטגנים בצל עד לשקיפות מוסיפים את שוקיי העוף ממשיכים לטגן הופכים מצד לצד .

מוסיפים את עלי הכרפס ואת האפונה את התבלינים. ושתי כוסות מים

מכסים מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כ 40 דקות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *