אקלרים של קונדיטוריה – פחזניות מתכון מנצח !

 

סיגלית עמגר

 

המתכון הזה לפחזניות מתכון מנצח

 

מאת סילגלית עמגר

 

המצרכים –

כוס חלב

100 גר' חמאה

2 כפיות סוכר

שקית סוכר וניל

חצי כפית מלח

כוס וחצי קמח מנופה

3 ביצים

לקרם –

שמנת מתוקה

כוס חלב

אינסטנט וניל

אופן ההכנה –

מחממים בסיר חמאה ,חלב מלח סוכר ווניל .

לאחר שהחמאה נמסה מוספים את הקמח ומערבבים עם כץ עץ עד שהכל נטמע ואין גושים.

מורידים מהאש ומעבירים למיקסר וו גיטרה.

מעילים מיקסר ,ומוסיפים את הביצים בהדרגה .

מעבירים לשקית זילוף.

מזלפים אקלרים במרווחים.

תנור 180 מעלות אופים כ- 35 דקות.

מכבים את התנור ומשאירים לעוד 5 דקות בתנור.

קרם להקציף שמנת מתוקה עם חלב ואינסטנט.

לזלף לתוך האקלר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *