עוגת פרג פשוט מעולה

Riki Cohen Wandratsch

עוגת פרג מעולה /ריקי כהן
העוגה עם עם קוקוס,תפוחים וציפוי שוקולד מריר 
עוגה בחושה, פרווה
תבנית בקוטר 26 
המצרכים –
¾1 כוסות קמח ( 250 גרם)
 שקית אבקת אפייה
חצי כוס קוקוס
5 ביצים 
¼1 כוסות סוכר )
¾ כוס שמן 
כוס מיץ תפוזים 
2 תפוחים קטנים מגורדים גס או אחד גדול
200 גרם פרג טחון טרי!
כף רום או כפית תמצית וניל / או תמצית בטעם רום
אופן ההכנה –


בקערת המיקסר עם וו גיטרה

טורפים ביצים שלמות עם סוכר כ 5-7 דקות לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

מנמיכים את מהירות המיקסר ושופכים לאט תוך כדי ערבול את השמן ואת המיץ תפוזים.

מוסיפים תפוח מגורד, פרג, קוקוס ורום ובסוף את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נבלע בתערובת.
שמים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה.

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך כ 40 עד 45 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
מצננים ומקשטים 😉
*לציפוי גנאש שוקולד מריר:
ממיסים במיקרו בפולסים חצי מיכל שמנת מתוקה 125 מל" (חלבית או צמחית לפרווה)

עם 120 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות. מערבבים לתערובת חלקה, מצננים ושופכים מעל העוגה.

**הערה/טיפ : אפשר כדי להשתמש בחצי השמנת הנותר ,

להפחית רבע כוס בשמן שרשום במתכון כלומר :לשים רק חצי כוס שמן וחצי מיכל שמנת מתוקה. מוסיף ומעשיר את הטעם ויוצאת לחה וטעימה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *