מרק עגבניות שורבה (מרק אורז עם בשר)
עדינה בטש
המצרכים –
בצל
2 עלי סלרי
כוס אורז
2 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
מעט מרק עוף
לקציצות –
כרבע קילו בשר טחון
בצל מגורד
מלח
פלפל שחור
סלרי קצוץ
אופן ההכנה –
לטגן בצל קצוץ דק דק על אש נמוכה עד להזהבה להוסיף 2 עלים של סלרי פרוסים
להוסיף כ 5 כוסות מים חמים או לפי הצורך.
ו-1 כוס אורז (חד פעמי חם)
להוסיף 2 כפות רסק עגבניות ולתבל במרק עוף ופלפל שחור
להביא לרתיחה ולהוסיף קציצות בשר למי שאוהב
לקציצות:
רבע קילו בשר טחון
1 בצל מגורד גס
חופן של עלי סלרי קצוץ
מלח ופלפל שחור
לערבב וליצור עיגולים
לבשל על אש קטנה ולערבב מדי פעם
לטעום טעמים ולשפר
בערך כ 40 דקות .