מתכון למרק שורבה עם קציצות – ארוחה מחממת ליום חורפי וקר

Adina batash

 

מרק  עגבניות שורבה (מרק אורז עם בשר)

עדינה בטש

 

המצרכים –

בצל

2 עלי סלרי

כוס אורז

2 כפות רסק עגבניות

מלח

פלפל שחור

מעט מרק עוף

לקציצות –

כרבע קילו בשר טחון

בצל מגורד

מלח

פלפל שחור

סלרי קצוץ

אופן ההכנה –
לטגן  בצל קצוץ דק דק על אש נמוכה עד להזהבה להוסיף 2 עלים של סלרי פרוסים
להוסיף כ 5 כוסות מים חמים או לפי הצורך.
ו-1 כוס אורז (חד פעמי חם)
להוסיף 2 כפות רסק עגבניות ולתבל במרק עוף ופלפל שחור
להביא לרתיחה ולהוסיף קציצות בשר למי שאוהב

לקציצות:
רבע קילו בשר טחון
1 בצל מגורד גס
חופן של עלי סלרי קצוץ
מלח ופלפל שחור
לערבב וליצור עיגולים

לבשל על אש קטנה ולערבב מדי פעם
לטעום טעמים ולשפר

בערך כ 40 דקות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *