עוגת שלושת החלבים מדרום אמריקה
המצרכים-
4 ביצים L
150 גרם סוכר
80 גרם חלב
140 גרם קמח תופח
קורט מלח
למיקס החלב –
100 מל חלב
150 גרם חלב מרוכז
100 מל שמנת מתוקה
לקרם: 250 מל שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
3 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה-
מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומתחילים להקציף כ5 דקות עד לקבלת קצף תפוח ויפה,
מוסיפים את החלב ומערבבים קלות. מוסיפים פנימה את הקמח התופח והמלח ומערבבים בעזרת לקקן לאיחוד טוב של הקמח.
מעבירים את הבלילה לתבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה ומכניסים לאפייה של כ35-40 דקות.
מצננים קלות את העוגה.
בקערה גדולה מניחים את שלושת סוגי החלב ושופכים הכל שייספג לאט לאט על גבי העוגה (שימו לב שהעוגה עדיין בתוך תבנית כדי שלא יישפך מהצד) ומניחים את העוגה בצד.
את מצרכי הקרם מקציפים יחד ומקשטים את העוגה כרצונכם.