בצק פריך מצויין שמתאים ל כמה סוגי עוגיות

אורית חדידה

עוגיות מבצק סוף!!!!

אורית חדידה

עוגיות ריבה…
עוגיות תמרים…
מתכון לעוגיות ריבה ותמרים מאותו בצק.
עוגיות ממולאות תמרים/ שוקולד/ריבה:
המצרכים –
ק"ג קמח רגיל
שקיות אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס מיץ תפוזים
1/2כוס שמן
2 חבילות מרגרינה רכה או מחמאה או חמאה
(סה"כ 400 גרם)

מילוי –
ממרח תמרים וקינמון ואגוזים…
או ממרח שוקולד
או ריבה עם קוקוס.. וכו….

אופן ההכנה-
מערבבים יחד את כל החומרים לבצק אחיד.
שמים בקערה וסוגרים עם ניילון ושמים במקרר 4. שעות או לילה.
מחממים תנור 170 מעלות.

מחלקים את הבצק ל 4 חלקים.

אפשר מחצי להכין עוגיות פרח

מרדדים חותכים בעזרת החותכן של הפרח.

אופים 180 מעלות כרבע שעה .אחר כך ממלאים ברעבה אדומה.
עוגיות מגולגלות –

מרדדים כל חלק ומורחים את המילוי שרוצים… מגלגלים… חותכים ומניחים על נייר אפייה… אופים 180 מעלות עד להזהבה קלה.
בהצלחה!

עוגיות מכונה מרוקאיות:
860 גרם קמח
כוס מיץ תפוזים
מחמאה מומסת
2. שקיות אבקת אפייה
2. שקיות סוכר וניל
כוס סוכר
כוס שמן
1/2 כוס שומשום
1/2. כוס קוקוס
מערבבים הכל יחד, משמנים מעט את הבצק ומחכים 15 דקות.
בינתיים מחממים תנור 180 מעלות יוצרים צורות במכונה ואופים עד להזהבה 10 דקות 15 דקות תלוי בעובי העוגייה.
בהצלחה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *