
תפוח אדמה מושחם בתנור
בטעם גן עדן
מתכון של נועם זיגדון
המצרכים –
6 -10תפוחי אדמה
בטטות אפשרי גם
בצל פרוס דק
מלח
תבלין פילדלפיה
אם אין תשימו במקום פפריקה ושום גבישי
ועשבי תיבול יבשים – בזיליקום או אורגנו
או רוזמרין
שמן זית
אופן ההכנה –
לפרוס תפוחי אדמה לפרוסות
אפשר להוסיף בטטות ורצועות בצל
לערבב:
כרבע כוס שמן זית
מלח
וכפית גדושה תבלין פילדלפיה.
לתבל את תפוחי אדמה לערבב היטב.
לסדר במגש התנור על נייר אפייה.
לאפות כ- 40 דקות מכוסה בנייר ומעל נייר כסף
לקראת הסוף, להוציא את הנייר כסף ולהשחים עוד כ-10 דקות עד שתפוחי האדמה ישחימו
בהצלחה נועם זיגדון