המצרכים –
3 ביצים
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
חצי כוס מיץ לימון
3/4 כוס חלב רגיל או צימחי
גרידה מ3 לימונים
2 כוסות קמח
אבקת אפייה
קורט מלח
זיגוג
100 גר אבקת סוכר
3,4 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה –
מקציפים ביצים וסוכר
לאחר שנוצר קצף תפוח מוסיפים בהדרגה את הנוזלים ואחר כך הקמח ושאר המרכיבים.
לאחר שמתקבלת בלילה אחידה מוזגים לתבנית
מלבנית גדולה או 26
אופים 180 מעלות כ 50 דקות .
לאחר קירור מצפים בציפוי
ומקשטים בגרידה של הלימון