כרובית בתנור ללא פירורי לחם😋
המצרכים-
כרובית גדולה מפורקת לפרחים
מלח
שמן זית
פפריקה
מלח
פלפל שחור
3 שיני שום כתושות
כף מיץ לימון
אופן ההכנה –
לחמם מים בסיר בגודל שיכיל את פרחי הכרובית המפורקת.
להוסיף כף מלח. כשהמים על סף רתיחה להוסיף את הכרובית לבשל 10 דקות!
לסנן מהמים,להניח בצד.
בנתיים בקערה רחבה👇
לערבב
כ – 12 כפות שמן זית ,אפשר פחות.
כף פפריקה מתוקה
כפית שטוחה מלח/ לפי הטעם
פלפל, לפי הטעם
3 שיניי שום כתוש
מיץ לימון
לערבב היטב.
להכניס את הכרובית לקערת התיבול. ולערבב עם הידיים שכל הפרחים יכוסו בתיבול.
טעמו ואם צריך הוסיפו טעמים.
שמנו תבנית במעט שמן זית/נייר אפיה
הניחו את פרחי הכרובית בתבנית.
הכניסו לתנור שחומם מראש 180 מעלות כעשרים 30 דקות עד לצבע שחום מעט.🧡