מאפינס תמרים ואגוזים❤️
5 דקות הכנה לבחוש ולתנור🔥
עוגת תמרים ואגוזים רכה ועסיסית♥️♥️♥️
5 דקות בלי מיקסר ולתנור
מאת חני קונאשוילי ❤
המצרכים-
3 ביצים L
1כוס סוכר
1 כוס שמן
1סוכר וניל
3/4 מיכל ממרח תמרים
1 אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה.
1כפית קינמון
2 וחצי כוסות קמח
כוס תה מוכן
אופן ההכנה-
לטרוף בקערה לפי הסדר את המרכיבים.
לערבב היטב.
לבסוף לשפוך לתערובת העוגה את התה ולערבב היטב.
להוסיף עוד רבע כוס מים רותחים.
***אני אפיתי במאפינס משומנות❤❤❤❤
לשמן 2 אינגלישקייק גדולות או 3 קטנות יותר.
לשפוך את התערובת ולאפות ב170מעלות.
אחרי 5 דקות אפיה לפתוח להוציא מעט את העוגה ולפזר אגוזי מלך מלמעלה.
כך הם לא שוקעים.
לאפות כ 35 דקות.
**!כוס מדידה חד פעמית חמה***
*לשמור בכלי אטום כך היא נשמרת רכה
בהצלחה חני