הקבב המזרחי של ענת רוזנשטיין
האלופה-ככה נראה קבב אמיתי
מתכון לקבב ביתי
מצרכים –
1 קג' בשר צלעות טחון עם 200 גר' שומן כבש
או בשר צאוור,או כתף מה שזמין.
2 בצל קצוץ דק
1 צרור פטרוזיליה קטן קצוץ
5 כפות רוטב עמבה,או כף מלאה של תבלין עמבה – לא חובה למי שלא אוהב
כף גדושה שום כתוש
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
2 כפות שטוחות של אבקת מרק בצל(קנור בלבד)
חצי כוס מי סודה
אופן ההכנה –
ללוש את כל המרכיבים ביחד וביד רטובה ליצור
את הקבבים לפי צורות שאתם אוהבים.
צלייה על מנגל או בגריל ,או נינג'ה.
אפשר גם מאותה התערובת להכין קציצות ולבשל
ברוטב עגבניות עם בצל.
בתאבון חברים ❤