רולדת קצפת וריבת חלב

חני קונאשוילי

רולדת ריבת חלב וקרם גבינה

המצרכים-

 

לרולדה:
6 ביצים L מופרדות
6 כפות סוכר
1 סוכר וניל
6 כפות קמח
אבקת אפיה.

קרם –

2 שמנת מתוקה

אינסטנט פודינג וניל

כוס חלב

ריבת חלב
אופן ההכנה-
להקציף חלבונים לנוסיף בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל.
כשהקצף נוקשה להנמיך את מהירות המיקסר
להוסיף חלמונים לערבל חצי דקה.
להפסיק את המיקסר
להוסיף קמח ואפיה מנופה לערבוב עם לקקן.
להניח נייר אפיה על תבנית התנור לשמן אותו היטב.
לשים את תערובת הרולדה ליישר.
לאפות ב180 מעלות(אני אופה בטורבו).
15 דקות. הזהבה קלה.
להניח מגבת על השיש להפוך את הרולדה מעל
המגבת. להוריד את הנייר.
לגלגל את הרולדה עם המגבת.
לא לפחד זה לא נדבק.
לקרר כך 20 דקות.
לקרם:
2 שמנת מתוקה
כוס חלב חד פעמי
5 כפות פודינג וניל
3 סוכר וניל
להקציף לקצף נוקשה.
להוסיף מיכל גבינת שמנת לערבל לאיחוד.

בקערה קטנה לשים 3 כפות ריבת חלב+3כפות חלב
לחמם כ50 שניות במיקרו לערבב היטב.
לפתוח את הרולדה בזהירות ועם כף למרוח את ריבת החלב שחיממנו.
לשים מעל חצי מכמות הקרם ליישר.
לגלגל עם הקרם.
להעביר לצלחת הגשה.
למרוח מעל את הקרם ליישר יפה. או לזלף פרחים עם צנטר כוכב.
לחמם עוד 2 כפות ריבת חלב כ30 שניות
להכניס לשקית זילוף ללא צנטר . לעשות בשקית חור קטן בשקית ןלזלף על הפרחים.
מי שרוצה יכולה
לקלות 3 כפות קוקוס על מחבת.. להזהר זהנשרף מהר.
לפזר מעל.
בהצלחה חני❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *