תבשיל מוח חריף – אמא'לה כמה טעים

 

רותי הררי

תבשיל מוח חריף

זה תענוג אחד גדול

לכל האוהבים

המתכון על פי קובי אדרי

 

 

תבשיל מוח הכינה רותי הררי

המצרכים –

קילו מוח

חומץ

מלח

10 שיני שום

חצי כוס שמן

6 פלפלים יבשים מתוקים

חצי גמבה

2 כפות פפריקה

מלח

כפית כמון

2 פלפלים ירוקים חריף

פלפל צ'ילי

2 כוסות חומוס מבושל או מושרה

צרור כוסברה

אופן ההכנה –

את המוח מרתיחים במים עם מעט כורכום ורבע כוס חומץ

7 דקות רתיחה מוציאים יש למי קר.

מנקים את הגידים וחותכים בעדינות לקוביות גדולות.

בסיר שמים שום, שמן, ומוסיפים את כל שאר החומרים – פלפלים ואחר תבלינים פותחים בשמן.

מוסיפים גם את החומוס כוסברה ואת המוח.

מים 2 כוסות מרתיחים ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *