המתכון לעוגת פרג/ קוקוס: (של נעמה)
מאת חגית אלקבץ
את מעוגות הבית הכי טעימות שיש
המצרכים-
4 ביצים
כוס סוכר
1 סוכר וניל
100 גרם פרג טחון
100 גרם קוקוס
חצי כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח תופח.
אופן ההכנה –
להפריד ביצים
להקציף חלבונים עם כוס סוכר במיקסר,
לאחר מכן להוסיף בהדרגה את הרטובים עם החלמונים, ובהדרגה את היבשים.
מעבירים בליחה לתבנית אנגל או עגולה 26
אפייה בתנור 170 מעלות כ- 40 או 50 דקות.
לאחר האפייה לפזר אבקת סוכר
או ציפוי
השוקולד מעל:
על בן מארי(אדים) המסתי 200 גרם שוקולד מריר, 100 גרם חמאה או מחמאה, להמתין עד שהכל נמס, לקרר בעזרת ערבוב עד שמסמיך מעט ולשפוך על העוגה.
בהצלחה, חגית.