עוגת פרג מהממת

חגית אלקבץ

 

המתכון לעוגת פרג/ קוקוס: (של נעמה)

מאת חגית אלקבץ

את מעוגות הבית הכי טעימות שיש

 

המצרכים-
4 ביצים

כוס סוכר

1 סוכר וניל

100 גרם פרג טחון

100 גרם קוקוס

חצי כוס שמן

חצי כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח תופח.

אופן ההכנה –

להפריד ביצים

להקציף חלבונים עם כוס סוכר במיקסר,

לאחר מכן להוסיף בהדרגה את הרטובים עם החלמונים, ובהדרגה את היבשים.

מעבירים בליחה לתבנית אנגל או עגולה 26

אפייה בתנור 170 מעלות כ- 40 או 50  דקות.

לאחר האפייה לפזר אבקת סוכר

או ציפוי
השוקולד מעל:

על בן מארי(אדים) המסתי 200 גרם שוקולד מריר, 100 גרם חמאה או מחמאה, להמתין עד שהכל נמס, לקרר בעזרת ערבוב עד שמסמיך מעט ולשפוך על העוגה.

בהצלחה, חגית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *