לביבות עם עדשים כתומות – כמה טעים ומפתיע

מיכל ראובן

 

לביבות עדשים כתומות! טעים, קליל, טבעוני, אחלה!
מיכל ראובן –
המצרכים – 
2 כוסות עדשים כתומות
2 כוסות מים
צרור פטרוזיליה
בצל
תפוח אדמה
2/3 כוס טחינה
פירורי לחם בחופן נדיב
תבלינים- מלח ,פלפל שחור, פפריקה, שום.
אופן ההכנה –
בקערה משרים את העדשים עם מים כשעה.
במעבד מזון שמים את כל החומרים-תפוח אדמה, בצל ,פטרוזיליה, טחינה, פירורי לחם, תבלינים, ואת העדשים שהתרככו מעט.
מעבדים טוב טוב עד שיש עיסה צבעונית וסמיכה.
ועכשיו, לחמם שמן נמוך במחבת –
 לטגן משני הצדדים, ממש חצי דקה מכל צד,  רק שיתפוס צבע, אחרת הן מתקשות.
אפשר גם לאפות עם שמן זית בתנור

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *