אין כמו עוגת תפוז שיש בסיסית ורכה לשבת חורפית

תמונה – הדר אתי
אין על עוגת תפוז שיש
במיוחד בשבת חורפית
ביס כזה עם תה חם זה תענוג
המצרכים –
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
2 ורבע כוסות קמח
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
שקית אבקת אפייה
גרידה מתפוז לפי טעם
כוס מיץ תפוז
2 כפות קקאו
קורט מלח
אופן הכנה –
נקציף ביצים עם סוכר כ- 10 דקות עד שהכל הופך לתפוח ובהיר.
ננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף בזרם דק
 שמן, תערובת היבשים ולסירוגין עם מיץ תפוזים הכל בבחישה איטית.
נשפוך כמעט את כל הבלילה לתבנית אפיה אנג'ל, לא לשמן את התבנית. להשאיר בקערה כוס מהבלילה,
נערבב אבקת קקאו עם הבלילה שנשארה בקערה
נמזוג לתבנית וניצור שיש עם מזלג  .
נאפה על 160 מעלות כשעה שעה ועשר דקות תלוי כל אחת והתנור שלה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *