סיגרים מתוקים במילוי שקדים

 

נועם זיגדון

עלי סיגר במילוי שקדים

כ-30 סיגרים
כוס אנברסלית 240 מ"ל
לשמור במקרר
ניתן להקפיא לפני או אחרי הטיגון

מאת נועם זיגדון

המצרכים-

חבילת עלי סיגר מופשרים

למלוי שקדים-

½-3 כוסות שקדים טחונים
2 ביצים L
1 כוס סוכר
גרידת לימון מחצי לימון
1 כפית תמצית שקדים

לסירופ-

3 כוסות סוכר
½-1 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
1 שקית תה

לדבק-

2 כפות קמח
½ כוס מים
לערבב טוב לתערובת סמיכה ללא גושים

להרתיח את מרכיבי הסירופ כ-20 דקות
לצנן

אופן ההכנה –

לטחון את השקדים הביצים הסוכר הגרדת לימון והתמצית שקדים לתערובת אחידה .

לגלגל לנקניק דק.
לחצות את עלה סיגר ל-2
לשים בקצה הישר והרחב את המילוי
לקפל משני הקצוות
לקראת הסוף למרוח דבק
ולסגור עד הסוף
לטגן בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב
לטבול בסירופ
להכניס את הקצות לקערה עם קוקוס

באהבה נועם זיגדון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *