מתכון לדבלה או פזואלוס – הממתק שקשה להתעלם ממנו

 

אסנת סבן

 

יש שקוראים לה דבלה, יש שקוראים לה פזואלוס, אני קוראת לה טעיםם !

המצרכים –

2 ביצים

200 גר קמח – 2 כוסות קמח חד פעמי של שתייה קרה

קורט אבקת אפייה

2 שקיות סוכר וניל

כף וודקה

כף שמן

כף חומץ

קורט מלח

כף סוכר

אופן ההכנה –

ללוש הכל יחד

לבצק שלא יהיה דביק ולהשהות שעה

במנוחה.

 

להשתדל ללוש מעט כמה שאפשר.

לרדד את הבצק דק דק מאוד עד שקיפות.

לחתוך רצועות

לטגן בשמן כל רצועה

לגלגל את הרצועות בעזרת מזלג

לתוך השמן .

לאחר הטיגון

להכין סירופ

לסירופ

2 כוסות סוכר

כוס מים

מעט לימון

2 כפות דבש

לבשל לסירופ קצת סמיך.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *