מתכון לתבשיל כרוב מאודה מבית אמא

נורית רבו

כרוב לבן מאודה ברוטב אדום
תוספת ליד פירה או פתיתים
אפשר לאכול אותו בערך 3 ימים הוא משתבח
בטעמו

אפשר לאכול קר אחרי חצי שעה
שהוצאתו מהמקרר

מתכון לכרוב לבן מאודה ברוטב אדום

מאת נורית רבו

המצרכים –

בצל

חצי כרוב גדול

מלח

4 כפות רסק

כף פפריקה

קמצוץ כמון

פלפל שחור

אופן ההכנה –

בסיר לטגן בצל קצוץ דק עם 5 כפות שמן קנולה
לחתוך את הכרוב
לרצועות בגודל אצבע.
מוסיפים מלח ו 3/4 כוס מים חמים ולאדות עד ריכוך הכרוב כמה דקות.
לתבל ברסק,פפריקה מתוקה
קמצוץ כמון קורט פלפל שחור
לערבב מידי פעם

לבשל עד צמצום הנוזלים להשאיר
רק מעט נוזלים .

להגיש חם
או קר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *