כרוב לבן מאודה ברוטב אדום
תוספת ליד פירה או פתיתים
אפשר לאכול אותו בערך 3 ימים הוא משתבח
בטעמו
אפשר לאכול קר אחרי חצי שעה
שהוצאתו מהמקרר
מתכון לכרוב לבן מאודה ברוטב אדום
מאת נורית רבו
המצרכים –
בצל
חצי כרוב גדול
מלח
4 כפות רסק
כף פפריקה
קמצוץ כמון
פלפל שחור
אופן ההכנה –
בסיר לטגן בצל קצוץ דק עם 5 כפות שמן קנולה
לחתוך את הכרוב
לרצועות בגודל אצבע.
מוסיפים מלח ו 3/4 כוס מים חמים ולאדות עד ריכוך הכרוב כמה דקות.
לתבל ברסק,פפריקה מתוקה
קמצוץ כמון קורט פלפל שחור
לערבב מידי פעם
לבשל עד צמצום הנוזלים להשאיר
רק מעט נוזלים .
להגיש חם
או קר