חם חם וטעיםםם❤️
המתכון של הסמבוסק –
מאת לימור זרוג נפתלי
סמבוסק בג׳יבן מבית אמא
המצרכים-
ק״ג קמח
4 כפות סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
3/4 כוס שמן
2.5 כוסות מים
מלית –
חצי ק״ג גבינה עירקית ( יש להשיג במעדניות או גבינת חמד )
300 גרם גבינה צהובה
3 כפות קמח
3 ביצים
אופן ההכנה –
הבצק – במיקסר ללוש הכל יחד לבצק גמיש.
לשים להתפחה כשעה.
לחלק ל 3
לרדד כל חלק ולקרוץ עיגולים עם כוס.
לשים בכל עיגול כף מילוי וסוגרים לחצי.
מורחים חלמון וזורים שומשום.
אחר כך מכניסים לתנור 180 מעלות עד שזהוב כחצי שעה או יותר .
בתאבון