איך מכינים שוקולד דובאי הטרנד שכבש את הרשת

יפה טל

זה הטרנד ששבר את הרשת.

שוקולד ממולא באטריות קדאיף מחית פיסטוק ושוקולד חלב

לשם כך צריך להצטייד בתבנית לשוקולד מסיליקון

 

המצרכים –

200 גר' שוקולד חלב

3 כפות מחית פיסטוק

5 כפות טחינה או חמאת שקדים

250 גר' אטריות קדאיף

50 גר' חמאה מומסת

אופן ההכנה –

להמיס במיקרו או בבן מארי שוקולד עם כף שמן רגיל או קוקוס

נכניס תבנית של שוקולד לפריזר לכמה דקות.

לאחר מכן נשפוך את השוקולד מעל קערה רק שיכסה את הדפנות ואת השאר לשפוך חזרה לקערה.

שתהיה שכבה דקה של שוקולד. נשים חזרה במקפיא.

בקערה נפרדת נערבב אטריות קצוצות עם חמאה .

נחמם את האטריות במחבת או בתנור כמה דקות שיהפוך לקריספי ושחום.

נערבב מחית פיסטוק וטחינה או חמאה שקדים.

נקרר.

נוסיף מעל השוקולד .

נשפוך מעל את שארית השוקולד ונעביר למקפיא .

נוציא מהסיליקון ונתענג .

לחצו כאן  לרכישת תבניות סילקון לשוקולד

יפה טל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *