עוף ותפוחי אדמה-אילנית כרבי
המצרכים–
קילו וחצי חלקי עוף
6 תפוחי אדמה
2 בצלים
סילאן
כורכום
מרק עוף
מלח
פלפל שחור גרוס
כוסברה יבשה
אופן ההכנה –
ננקה, נשטוף ונסנן חלקי עוף שרוצים .
נחתוך תפוחי אדמה לחצי מהאורך ונרתיח במים כעשרים דקות ונסנן.
בסיר רחב נטגן 2 בצלים , אחד חתוך קטן והשני לחצי . כשזה זהוב נוסיף כף סילאן וכפית כורכום .
ננמיך את האש , נסגור את הסיר ונאדה את הבצל .
לאחר שהבצל הפריש נוזלים. נוסיף את התפוחי אדמה.
נערבב נטגן מס' דקות ונוסיף את העופות .
נוסיף ככוס מים רותחים עם כף מרק עוף .
נפזר מלח גס, פלפל שחור גרוס , כוסברה יבשה ונבשל על אש נמוכה עד שההתפוח אדמה והעופות רכים .
נכניס לכרבע שעה לתנור שחומם מראש על 200 מעלות טורבו ללא מכסה עד לקבלת גוון שזוף
והרי לנו ארוחה מושלמת♥️