עוף ותפוחי אדמה בתנור ברוטב מושלם

 

עוף ותפוחי אדמה-אילנית כרבי

אילנית כרבי

המצרכים

קילו וחצי חלקי עוף

6 תפוחי אדמה

2 בצלים

סילאן

כורכום

מרק עוף

מלח

פלפל שחור גרוס

כוסברה יבשה

אופן ההכנה
ננקה, נשטוף ונסנן  חלקי עוף שרוצים .
נחתוך תפוחי אדמה לחצי מהאורך ונרתיח במים כעשרים דקות ונסנן.
בסיר רחב נטגן 2 בצלים , אחד חתוך קטן והשני לחצי . כשזה זהוב נוסיף כף סילאן וכפית כורכום .
ננמיך את האש , נסגור את הסיר ונאדה את הבצל .

לאחר שהבצל הפריש נוזלים. נוסיף את התפוחי אדמה.

נערבב נטגן מס' דקות ונוסיף את העופות .

נוסיף ככוס מים רותחים עם כף מרק עוף .

נפזר מלח גס, פלפל שחור גרוס , כוסברה יבשה ונבשל על אש נמוכה עד שההתפוח אדמה והעופות רכים .

נכניס לכרבע שעה לתנור שחומם מראש על 200 מעלות טורבו ללא מכסה עד לקבלת גוון שזוף

והרי לנו ארוחה מושלמת♥️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *