סיגרים במילוי שקדים וקוקוס
המתכון תמי מורד
המצרכים –
להפשיר חבילת עלי סיגר קפואים ערב קודם במקרר.
המילוי:
2 כוסות קוקוס
2 כוסות אבקת שקדים
1סוכר וניל
2כפות מי ורדים או תמצית שקדים
2-3 ביצים
אופן ההכנה –
לערבב את כל חומרי המילוי להוסיף את הביצים בהדרגה , המלית צריכה להיות מעט דביקה אבל לא יותר מידי, ממלאים את עלי הסיגר סוגרים את הקצה עם בלילת קמח ומים ושמים בתבנית עם הפרדה של נייר אפייה בין שורה לשורה ולהכניס למקפיא ללילה שלם לפחות (לא לוותר על השלב הזה כי ככה בטיגון הסיגרים לא יפתחו);
סירופ:
קילו סוכר
7 כוסות מים
פלחי לימון שלם פרוסים דק
2 כוכבי אניס
להרתיח הכל כשעה להוציא את פלחי הלימון ואת כוכבי האניס.
לטגן את הסיגרים בשמן עמוק וחם ולתבול בסירופ הסוכר, לשים בקצה הסיגרים שומשום קלוי ופיסטוק טחון.
בהצלחה