לחמניות של פסח שאף פעם לא צונחות

אורית חדידה

 

לחמניות של פסח שאף פעם לא צונחות!

מוצלחות וטעימות

המצרכים –

2 כוסות מים חמים

1/2 כוס שמן

כפית מלח

1/4 כפית פלפל לבן או שחור

2 כפיות שטוחות סוכר

2 כוסות קמח מצה

1/2 כפית אבקת אפייה

4 ביצים גודל L

אופן ההכנה-

מרתיחים בסיר מים שמן מלח פלפל וסוכר.

מוסיפים את קמח המצה ואבקת האפייה ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר.

מצננים מעט ומוסיפים ביצה מערבבים עד שהביצה נטמעת בתערובת ושוב ביצה וכך את השאר.

מחממים תנור 200 מעלות

בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים או צורה של לחמנייה ארוכה.

אופים 15 דקות ומורידים ל 180 מעלות לעוד 45 דקות.

בהצלחה!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *