פלאן קינוח חלב וקרמל משגע

תמר מלבין

פלאן זה קינוח נהדר חלבי וקל להכנה

ללא גלוטן מתאים לפסח

 

המצרכים –

חצי כוס סוכר

3 ביצים

כוס חלב

חצי כוס סוכר

אופן ההכנה –

בסיר קטן או קלחת לבשל 1/2 כוס סוכר עד להמסה

וקירמול.

ולמזוג לתבניות אישיות חסינות אש.
בבלנדר מערבבים 3 ביצים ,כוס חלב, 1/2כוס סוכר עד שתתקבל בלילה אחידה .

לצקת מעל הסוכר המומס בתבניות.
להניח את התבניות האישיות בתבנית תנור עם מים. ולאפות ב-150 מעלות כשעה. לקרר.

להפוך על צלחות אישיות .
בתיאבון🫶🌹

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *