המצרכים –
בצל קצוץ
חצי כוס עדשים להשרות במים
כוס וחצי אורז
כמון
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
שמיר קצוץ
אופן ההכנה –
בצל עד השחמה,
להוסיף עדשים (שהושרו במים כמובן)
לטגן את העדשים יחד עם הבצל למשך כ3 דקות, לאחר מכן להוסיף אורז, מלח, כמון, מרק עוף ומעט כורכום, ולהוסיף שמיר (הכי חשוב) לערבב את התבלינים יחד עם האורז והעדשים, ולהוסיף כ 3 וחצי כוסות מים.
לבשל אש נמוכה מכוסה עד שהמים נספגים והאורז מבושל .
מושלם! בהצלחה ❤️