לחמניות ללא גלוטן
המצרכים –
500 גר' קמח לא גלוטן למאפי שמרים כשר לפסח(מולינו בצבע ירוק)
קובייה שמרים טרי כשר לפסח 25 גרם
ביצה
4 כפות שמן
2 כפות סוכר
כפית מלח
180 מ"ל מים
אופן ההכנה –
לערבב יחד את כל המרכיבים במיקסר עד שמתקבלת תערובת חלקה בצק קצת דביק.
לתת לבצק לנוח כשעה .
לאחר מכן לחלק את הבצק ל- 10-12 כדורים.
לשים על נייר אפייה.
לתת מנוחה עוד 40 דקות .
למרוח ביצה או חלמון ולאפות בתנור כ- 20 דקות על 170 מעלות .