קציצות פרסה 
הכי טעימות לחג הפסח
קציצות כרשה לחג – פרסה
המצרכים –
2 תפוחי אדמה קוביות
2 כרישות גדולות פרוסים
בצל חתוך ל- 2
2 ביצים
כוס קמח מצה
פלפל שחור
מלח
מעט כמון – לא חייב
אופן ההכנה –
נרתיח את תפוחי אדמה והכרשה עם הבצל במים עם מלח ,
עד שהם מתרככים .
נסנן ונקרר היטב.
נמעך הכל במועך תפוחי אדמה
להוסיף 2 ביצים
קמח מצה
פלפל שחור
ככף שטוחה מלח
לערבב הכל .
ליצור לביבות
ולטגן להזהבה
חג שמח ובתאבון
כרשה היא ירק ממשפחת השומיים, קרוב לבצל ולשום. יש לה גבעול ארוך ולבן ועלים ירוקים.
הכרשה ידועה בטעמה העדין והמתקתק, והיא משמשת במגוון מאכלים.
- שימושים קולינריים: מרקים, תבשילים, פשטידות, סלטים, מוקפצים.
- יתרונות תזונתיים: דלה בקלוריות, עשירה בוויטמין K, ויטמין C וחומצה פולית.
- גידול: הכרשה גדלה בחורף.
- איך לבחור: כרשה צריכה להיות מוצקה, בעלת גבעול לבן ועלים ירוקים.