עוגת תפוזים מושלמת כשרה לפסח
אפשר להחליף קמח תופחי אדמה בקורנפלור
מתאימה לתבנית בנונית
קרדיט המתכון ליפעת רגב
המצרכים-
6 ביצים L מופרדות
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
1 שקית אבקת אפיה
גרידה מתפוז /לימון
⅓ כוס מיץ תפוז
½ כוס שמן
אופן ההכנה –
להקציף את החלבונים עם ½ כוס סוכר
לערבב את החלמונים עם הסוכר שנותר ושאר המרכיבים לבלילה חלקה ללא גושים
להוסיף את החלבונים לחלמונים בתנועת קיפול
לצקת לתבנית בנונית עגולה או סיר פלא .
לא רצוי בתבנית אינגליש קייק רגילות הם יפלו
לאפות בתנור שחומם מראש
על 170° כ-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
באהבה נועם זיגדון ❤️