עוגת טורט תפוזים עננים ללא גלוטן

נועם זיגדון

 

עוגת תפוזים מושלמת כשרה לפסח

אפשר להחליף קמח תופחי אדמה בקורנפלור
מתאימה לתבנית בנונית
קרדיט המתכון ליפעת רגב

 

המצרכים-

6 ביצים L מופרדות
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
1 שקית אבקת אפיה
גרידה מתפוז /לימון
⅓ כוס מיץ תפוז
½ כוס שמן

אופן ההכנה –

להקציף את החלבונים עם ½ כוס סוכר
לערבב את החלמונים עם הסוכר שנותר ושאר המרכיבים לבלילה חלקה ללא גושים
להוסיף את החלבונים לחלמונים בתנועת קיפול
לצקת לתבנית בנונית עגולה או סיר פלא .
לא רצוי בתבנית אינגליש קייק רגילות הם יפלו
לאפות בתנור שחומם מראש
על 170° כ-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש

באהבה נועם זיגדון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *