פשטידת כרישה וגבינות – דיאטטית !!!
מאוד פשוטה להכנה
המצרכים-
2 יחידות כרישה (החלק הלבן)
25 גרם חמאה
כף שמן זית
150 גרם גבינה לבנה 5% שומן
3 פרוסות גבינה צהובה לייט או רגילה
100 גרם בולגרית מגורדת 5% שומן
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם או קמח שקדים
תבלינים – מלח, פלפל, צ׳ילי גרוס
אופן ההכנה-
חותכים את הכרישה לעיגולים דקים ושוטפים במים, לסנן ולייבש היטב.
במחבת – כף שמן זית, 25 ג׳ חמאה ואת הכרישה ולאדות כ-10 דקות.
להניח להתקרר.
בנתיים,
לחמם תנור על 180 מעלות.
בקרעה נפרדת – גבינה לבנה, בולגרית, צהובה, ביצים, תבלינים, פירורי לחם ולערבב היטב הכל
להוסיף את הכרישה ולערבב.
לשמן תבנית אפייה ולשים את בלילה.
להכניס לתנור על 180 מעלות, מצב טורבו עד השחמה.
בתיאבון