פשטידת ירקות צבעונית! וטעימה בטירוף
מעולה לדיאטה !
המצרכים –
כרובית אחת גדולה
2 בצלים
3 גזרים
3 עלים של סלרי כרפס כולל העלים
צרור פטרוזיליה או כוסברה
3 קישואים מגורדים
2 תפוחי אדמה מגורדים
5 ביצים
כפית וחצי מלח
כפית פלפל שחור
חצי כפית כורכום
5 כפות קמח תופח.
אופן ההכנה-
להרתיח את הכרובית ולמעוך אותה קלות במזלג.
את הקישואים הגזר תפוח האדמה והקישואים לגרד בפומפיה ,
לקצוץ את הכוסברה ואת עליי הכרפס .
את הבצלים יש לחתוך לקוביות ולטגן עם 3 כפות שמן, ולהוסיף לירקות
לערבב את כל הירקות, להוסיף את הביצים והתבלינים, ולאחר מכן את הקמח ולערבב היטב .
לשמן את התבניות (3 אינגליש ) עם תרסיס שמן ולשפוך לתוכן את התערובת.
להכניס לתנור בחום 180 מעלות כחצי שעה עד להזהבה ,ולבדוק עם קיסם שזה מוכן.
בתאבון
6 תגובות
האם צריך לסחוט את הקישואים ותפוחי האדמה לאחר הגירוד?
לא חייבים
תודה על המתכון.
מתכננת להכין.
האם אפשר להחליף קמח רגיל בקמח תפוחי אדמה לטובת הצליאקים?
אני חושבת שאפשרי
מה במקום ביצים?
אין תחליף