מתכון לפוקצ'ה המושלמת – רכה ומלאה בבועות אוויר

סיגלית עמגר

 

הפוקצ'ה המושלמת מלאה בבועות אוויר

 

סיגלית עמגר

 

המצרכים –

קילו קמח פיצה

כף שטוחה שמרים יבשים

כפית סוכר -לא חובה

800 גרם מי(4 כוסות )

כף מלח גדושה

4 כפות שמן זית

אופן ההכנה –

לשים בקערת המיקסר קמח שמרים סוכר ומים.

ללוש כמה דקות ולהוסיף מלח ושמן.

ללוש כ0 10 דקות.

להתפיח כשעתיים .כאשר בזמן ההתפחה כל חצי שעה מקפלים את הבצק מארבע הפינות כלפי פנים ..

שמים לילה במקרר.

מחלקים את הבצק ל-4 כדורים .

כל כדור פותחים עם הידיים על נייר אפייה משומן .

מסדרים מעל כל תוספת שאוהבים – שמן זית ,  עשבי תיבול ירוקים , עגבניות שרי , אורגנו, רוזמרין.

בצל מטוגן,

מתפיחים כחצי שעה .

מכניסים לתנור חם 220-240 מעלות עד שהפוקצ'ה מזהיבה בצדדים וגם למטה .

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *