קבב בייתי מתכון מנצח ופטנט להכנה

 

איילה מרציאנו מלול

קבב בייתי מתכון מנצח

 

איילה מרציאנו מלול

 

להכנת הקבב  בכמות גדולה תכפילו את הכמות

המרכיבים-

בשר בקר טחון חצי קילו

בצל 1 גדול קצוץ ,

פטרוזילה וכוסברה קצוצים (אני טוחנת את הירק)

2 שיני שום קצוצות,

מלח פלפל

מעט כמון,

ומעט שומן כבש טחון

אופן ההכנה –

לערבב הכל היטב , ולהתחיל לשפד את צורת הקבב, במקל שיפוד שיקבל צורה להעביר  למקפיא 20 דקות שייתייצב ויתפוס צורה,

מוצאים מהמקפיא, וגם מהשיפוד

מניחים על מנגל ו וצולים

אם רוצים להכין בתנור

מסדרים את הקבב על נייר אפייה בתבנית תנור , מכינים בצלחת טיבול 4 כפות שמן זית 3 שיני שום כתושים פלפל ומעט מלח מעבבים היטב, ואז מברישים את הקבב

ולתנור חם 200 מעלות   בערך 20 דקות , אחרי 20 דקות להפוך כל קבב, ועוד 10 דקות ומוכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *