כבדי עוף עם בצל מקורמל – מנה של מסעדה

צביה אורן

נוסטלגיה מבית אמא

המצרכים-
1/2 ק׳ג כבד עוף טרי
מנוקה היטב,
צולים על אש גלויה להכשרת הכבד.
2- 1 בצל גדול חתוך לרצועות

 

אופן ההכנה –

לטגן את  הבצל עד להזהבה ולקירמול יפה.
מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את הכבדים עם 2-3 כפות שמן זית ,

מוסיפים תבלינים לכבד,
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח שטוחה
1 כפית סילאן ללא סוכר
מוסיפים לכבד וממשיכים לטגן את הכבד עד להשחמה קלה .

ממערבבים ומגישים עם הבצל המקורמל.

אם רוצים להכין כבד קצוץ

מבשלים 3 ביצים קשות

מקררים את הכבד מעבירים מכונת בשר את הכבד, הבצל והביצים הקשות ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
שמים בכלי זכוכית ולמקרר.
מנה טעימה לשבת
ונהנים ממרח נפלא!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *