נוסטלגיה מבית אמא
המצרכים-
1/2 ק׳ג כבד עוף טרי
מנוקה היטב,
צולים על אש גלויה להכשרת הכבד.
2- 1 בצל גדול חתוך לרצועות
אופן ההכנה –
לטגן את הבצל עד להזהבה ולקירמול יפה.
מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את הכבדים עם 2-3 כפות שמן זית ,
מוסיפים תבלינים לכבד,
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח שטוחה
1 כפית סילאן ללא סוכר
מוסיפים לכבד וממשיכים לטגן את הכבד עד להשחמה קלה .
ממערבבים ומגישים עם הבצל המקורמל.
אם רוצים להכין כבד קצוץ
מבשלים 3 ביצים קשות
מקררים את הכבד מעבירים מכונת בשר את הכבד, הבצל והביצים הקשות ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
שמים בכלי זכוכית ולמקרר.
מנה טעימה לשבת
ונהנים ממרח נפלא!