עוגת גבינה קרה עם לוטוס -הכי אהובה שיש
קלה קלה
ללא אפייה
תבנית 22-24 רצוי עם שקף סביב.
המרכיבים-
200 גרם עוגיות לוטוס טחונות
עם 100 גרם חמאה מומסת
לערבב יחד ולהדק לתבנית ולהכניס למקפיא
לקרם-
500 גרם גבינה לבנה 9%
גבינת שמנת של 25%.
2 מכלים של שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
3/4
חצי חבילה – 40 גרם אינסטנט פודינג
לטופינג –
כחצי אריזה של ממרח לוטוס.
אופן ההכנה-
הכנת הקרם –
להקציף את השמנת מתוקה ולהוסיף את הסוכר והאינסטנט פודינג בהדרגה,
לערבב בקערה נוספת את הגבינות עד למירקם אחיד וחלק .
לאחר ההקצפה לקפל את הגבינות לקרם הקצפת .
למזוג על התחתית שהקפאנו. להכניס חזרה להקפאה.
אחרי 4 שעות שהעוגה בהקפאה
לחמם ממרח לוטוס במיקרו כ-20 שניות ולמזוג מעל העוגה באופן אחיד ולהחזיר להקפאה לעוד מספר שעות.
רצוי לחתוך אותה לאחר ההקפאה ולשמור במקרר שהחתיכות ישארו יפות לאחר ההפשרה.