מהירה, קלה, טעימה ומהממת..
עוגת ביסקוויטים פירמידה
המצרכים –
פתי בר לפני צורך
כוס מים עם נס קפה
שמנת מתוקה
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל
חצי חבילה גבינה לבנה
אופן ההכנה-
מסדרים ע"ג נייר אפייה ביסקוויטים
טבולים במים עם
כפית נס קפה .
ממש לשנייה ומסדרים ב 3 טורים
כאשר הביסקוויטים מסודרים לרוחבם.
לקרם וניל – נקציף
שמנת מתוקה
כוס חלב ואינסטנט וניל.
מקציפים יחד עד התייצבות ומוסיפים גבינה לבנה ומטמיעים אותה היטב בקצפת בתנועות קיפול.
לאחר שמרחנו על הביסקוויטים שכבת קצפת
חוזרים על הפעולה פעמיים ויוצרים 2 שכבות.
וכדי ליצור את הפירמידה מרימים בעזרת נייר האפייה
את 2 הטורים הצדדיים ומקפלים לאמצע!
לקישוט:
המסתי חפיסת שוקולד מריר
עם כפית שמן קוקוס ושפכתי על הפירמידה,
פיזרתי קוקוס טחון ולפיניש תותים טריים