חיתוכיות חלבה ואגוזים

אריאלה אביטן

חיתוכיות חלבה ואגוזים מעללף

כמה זה טעים

המצרכים –

3 כוסות קמח

חצי שקית אבקת אפייה

200 גרם חמאה

קורט מלח

1/3 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

ביצה

כף מים

גרידת לימון

למריחה

ממרח חלבה

אגוזים קצוצים

קינמון

 

אופן ההכנה –

נערבב את כל המרכיבים לבצק חלק .

 

נחלק ל-  4

נרדד כל חלק על נייר אפייה למלבן דק.

נשים את שכבות הבצק בקירור שעה.

הבצק מתקשה ויותר נוח למרוח ולעבוד איתו.

נמרח שכבות בצק עם ממרח ואגוזים

נאפה 170 מעלות כחצי שעה .

נחתוך לריבועים.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *