בוריקיטס נפלאים מבצק שמרים

 

רעיה מיסקין
בורקיטס או סמבוסק
חני קונאשויליהמצרכים – 

חצי קילו  קמח
כפית שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
100 גרם חמאה מומסת
כף שמן
כוס וחצי כוסות מים פושרים

מילוי –

חבילה טוב טעם

200 גרם גבינת קשקבל מגורדת

200 גרם פטה מפוררת

ביצה

כף גדושה של קמח

אופן ההכנה –

את מרכיבי הבצק ללוש במיקסר יחד לבצק חלק ואחיד.

לשים להתפחה חצי שעה.

לערבב את מרכיבים המילוי לתערובת חלקה.
ל חלק ל 3 חלקים.
לרדד במעט קמח לעובי דק כמו לעוגיות.
לקרוץ עיגולים.
לשים כפית גדושה מהמילוי.

לקפל לחצי ירח
ולהדק היטב.
להבריש בביצה טרופה עם מעט חלב.
לפזר שומשום.

התפחה של רבע שעה ולתנור 180 מעלות עד שמזהיב .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *