בורקיטס או סמבוסק
חני קונאשויליהמצרכים –
חצי קילו קמח
כפית שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
100 גרם חמאה מומסת
כף שמן
כוס וחצי כוסות מים פושרים
מילוי –
חבילה טוב טעם
200 גרם גבינת קשקבל מגורדת
200 גרם פטה מפוררת
ביצה
כף גדושה של קמח
אופן ההכנה –
את מרכיבי הבצק ללוש במיקסר יחד לבצק חלק ואחיד.
לשים להתפחה חצי שעה.
לערבב את מרכיבים המילוי לתערובת חלקה.
ל חלק ל 3 חלקים.
לרדד במעט קמח לעובי דק כמו לעוגיות.
לקרוץ עיגולים.
לשים כפית גדושה מהמילוי.
לקפל לחצי ירח
ולהדק היטב.
להבריש בביצה טרופה עם מעט חלב.
לפזר שומשום.
התפחה של רבע שעה ולתנור 180 מעלות עד שמזהיב .