מתכון לפשטידת מנגולד וגבינות עשירה וטעימה

Ariella Goldman

פשטידת עלי מנגולד ❤️ / אריאלה גולדמן

 

המצרכים – 

חבילת עלי מנגולד גדולה 
1 -2 בצל קצוץ דק
250 גרם קוטג 9%
100 גרם גבינה בולגרית 24%
250 גרם ריקוטה או קוטג'

מעט גבינת עיזים
60 גרם גבינת חמד 16% או צפתית
3 כפות גדושות קמח
3 ביצים L
מלח,פלפל ( לטעום לפני כי הבולגרית מלוחה )

אופן ההכנה-

מחממים תנור 180 מעלות תכנית אפייה ללא טורבו
חותכים את עלי המנגולד וחולטים בסיר עם מעט רותחים ומלח למשך דקה
מסננים היטב ומערבבים יחד עם יתר המרכיבים הגבינות לפורר ולגרד.
מוזגים את הבלילה לתבנית ריבועית/עגולה 22/24 משומנת מעט ואופים כ-40 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת וזהובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *