קציצות ירק שלא מפסיקים לאכול אותן 
עליתי על הנוסחה המנצחת
מאת –Sigalit Shchiber
המצרכים-
2 קישואים
2 גזרים
4 תפוח אדמה
1 בצל ירוק
צרור פטרוזיליה
בצל חתוך קטן
כפית מרק עוף
4 ביצים
מלח
פלפל שחור
חצי כוס פירורי לחם
קמח לבן 2-3 כפות כדי שיסמיך
אופן ההכנה –
לגרד את כל הירקות בפומפייה , ואחר כך לסחוט קצת.
את הקישוא לא לקלוף , לגרד עם הקליפה.
2 תפוחי אדמה לגרד על הקטן ו- 2 לגרד על העבה יותר .
הבצל לא לגרד , רק לחתוך קטן .
פטרוזיליה לחתוך קטן
בצל ירוק גם לחתוך קטן
ועכשיו לערבוב להוסיף תבלינים .
ביצים , פרורי לחם , וקמח תוסיפו בהתאם שהתערובת תהיה יציבה .
לחמם שמן במחבת שטוחה ולטגן משני הצדדים.