עוגת גבינה ופירורים בקינוחי כוסות – מתכון קל ומהיר

Miri Blau

 

 

עוגת גבינה פירורים של פעם

בקינוח אישי בכוסות

 

המצרכים –

250 גרם פתי בר

120 גרם חמאה מומסת

מלית –

500 גרם גבינה לבנה

500 מ"ל שמנת מתוקה

כוס סוכר

כוס חלב

חבילה אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה –

טוחנים פתי בר ומוסיפים חמאה מומסת מערבבים טוב.

מקציפים שמנת מתוקה אינסטנט ,חלב וסוכר .

מוסיפים את הגבינה ומערבבים לקרם חלק.

מעבירים לשק זילוף.

שמים פירורי ביסקויט למטה .

מזלפים מהקרם ושוב למעלה פירורי ביסקוויטים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *