עוגיות מלוחות פשוט אליפות של בצק

 

Eti galili nissim

עוגיות מלוחות שנמסות בפה

עוגיות מלוחות/ליטל אשואל
מתכון ל כ 50 עוגיות קטנות – ניתן להכפיל כמויות

המצרכים-

חצי קילו קמח לבן מנופה (3.5 כוס חד פעמית שתיה חמה)
1 כף שומשום
1 שקית אפייה
חצי כף גדושה מלח
חצי כוס שמן
100 גרם מחמאה רכה (לא נמסה)
3/4 עד כוס מים

להברשה:
1 חלמון + כף מים + קורט מלח

אופן ההכנה-
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל החומרים ולשים לאיחוד, אם הבצק מרגיש עוד יבש ניתן להוסיף עוד מעט מים. מכסים ונותנים לנוח חצי שעה. מעצבים עוגיות ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
מורחים בתערובת הברשה, טובלים כל עוגייה בשומשום כך שיצפה את כל חלקה החיצוני.
אופים ב180 מעלות למשך 25-30 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *