פשטידת קישואים באפס מאמץ
נהדרת וקלה
עדינה בטש
תבנית מלבנית בינונית או 26 עגולה
המצרכים –
בצל
6 קישואים
300 גרם גבינה בולגרית
שמנת חמוצה
2 כפות קמח
4 ביצים
מלח
פלפל שחור לפי טעם
אופן ההכנה –
לטגן את הבצל להזהבה.
להוסיף קישואים גדולים חתוכים לקוביות (מבשלים עד שהנוזלים יספגו) .
לאחר מכן מצננים מועכים קצת עם מזלג .
מוסיפים 300 גרם גבינה בולגרית קשה מפוררת,
שמנת חמוצה, 2 כפות קמח, ביצים , מתבלים בפלפל שחור ומלח לפי הטעם.
לפזר למעלה כמה חתיכות חמאה כ 25 גרם.
לאפות 180 מעלות כ 50 דקות עד להזהבה
בתיאבון