פשטידת קישואים וגבינות באפס מאמץ!

Adina Batash

פשטידת קישואים באפס מאמץ

נהדרת וקלה

עדינה בטש

תבנית מלבנית בינונית או 26 עגולה

המצרכים – 

בצל

6 קישואים

300 גרם גבינה בולגרית

שמנת חמוצה

2 כפות קמח

4 ביצים

מלח

פלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה –

לטגן את הבצל להזהבה.
להוסיף קישואים גדולים חתוכים לקוביות (מבשלים עד שהנוזלים יספגו) .
לאחר מכן מצננים מועכים קצת עם מזלג .
מוסיפים 300 גרם גבינה בולגרית קשה מפוררת,
שמנת חמוצה, 2 כפות קמח,  ביצים , מתבלים בפלפל שחור ומלח לפי הטעם.
לפזר למעלה כמה חתיכות חמאה כ 25 גרם.
לאפות 180 מעלות כ 50 דקות עד להזהבה
בתיאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *