תפוא ובטטה מוקרם הכי טעים שיש, לא נשאר פירור!!!
המצרכים-
5 תפו"א בינוניים
2 בטטות
2 שמנת לבישול או מתוקה
כוס וחצי חלב
כף גדושה אבקת מרק פטריות
מעט גרד של אגוז מוסקט
כפית שום כתוש
פלפל שחור גרוס
קופסת פטריות חתוכות לסנן
אופן ההכנה –
תפוחי אדמה ובטטה פרסתי לפרוסות, שמתי בסיר עם מים על הגז, ברגע שמגיע לרתיחה להוריד ולסנן מים.
אחרי שהתקרר להעביר לתבנית ולסדר יפה.
ולערבב עם כל שאר החומרים בקערה
ולשפוך על תפו"א ובטטה שסידרנו בתבנית.
להכניס לתנור על 160 מעלות עד שהשמנת מסמיכה, להוציא לערבב קצת, ולהוסיף גבינה צהובה מגורדת (חופן שיספיק לכל השטח)
ולהחזיר לתנור עד שמשחים.
מבטיחה לכן שלא יישאר כלום! מתכון מנצח.