כרובית בתנור גן עדן של טעם.
כרובית בתנור- ממש ממכר…
מאת צביה אורן
הכרובית האהובה עלי בתקופה הזו לבנה , יפה וטעימה, מפוצלת לפרחים,
נשנוש כרובית שאי אפשר להפסיק לזלול.
ה עתה יצאו מהתנור.
יותר קרספיים , יותר אפויים, יותר ממכרים.
המצרכים –
כרובית
2 ביצים
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
3 כפות שמן זית
שומשום שחור
או רגיל
אופן ההכנה –
את הכרובית חותכים לפרחי כרובית ,
מכניסים לקערה ושוטפים היטב עם 2 כפות חומץ תפוחים שוטפים , מסננים.
מכניסים לסיר עם מים רותחים ,
לחלוט 6 דקות.
לסנן לקרר.
להכין בלילה ש ל2-3 ביצים, עם כפית פפריקה אדומה מתוקה,1/2כפית פלפל שחור.
כפית מלח ורוד הימלאיה
3 כפות שמן זית
שומשום שחור, אפשר
גם חום.
לערבב היטב.
לטבול כל פרח בבלילה היטב,
היטב שתספוג את הבלילה
להעביר לתבנית עם ניר אפיה ולהניח על התבנית
להכניס לאפייה
טעיםםם
ככה הופכים אותה לחטיף מושלם.
ממליצה.
180 מעלות.
עד להשחמה.