כנאפה תוצרת בית – אין טעים מזה

Tami Eluz

 

כנאפה תוצרת בית ,יוצא יאמי .
ממש כמו הקנוי ואף יותר טעים
מתכון לכנאפה
המצרכים-
200 גרם איטריות קדאיף
100 גרם חמאה
למילוי :
350 גבינת ריקוטה
חצי גליל גבינת עיזים (פרומעז) או גבינת עיזים קשה 50 גרם
או גבינת מוצרלה 50 גרם
לסירופ סוכר –
כוס מים
כוס סוכר
מיץ לימון
2 טיפות תמצית מי ורדים
להרתיח הכל יחד .
פיסטוק קצוץ לפיזור מעל .
אופן ההכנה –
לערבב יחד את הגבינות .
לערבב את אטריות הקדאיף עם החמאה.
לחמם מחבת עם קצת חמאה לשים שכבה של אטריות ועליה את הגבינה ואז שכבה נוספת מעל .
לטגן כל צד 5-6 דקות עד שהאטריות מזהיבות .
את הסירופ מכינים לפני מצננים קצת ושופכים מעל .
מפזרים פיסטוקים קצוצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *